Meghívó és online belépőjegy - AGROmashExpo és AgrárgépShow 2019

2019. 01. 16.
|
Beküldte: bragro
|
Rovat: Hírek

Tisztelt Partnerünk! Ezúton szeretnénk meghívni Önt 2019. január 23. – január 26 között az AGROmashEXPO, AgrárgépShow 2018 Mezőgazdasági és Mezőgép Szakkiállításra, a Hungexpo Budapesti Vásárközpontba.

A rendezvényre az ezeken a linkeken regisztrálhat: HU EN 

 

 

A sikeres regisztrációt követően e-mailben kap egy visszaigazoló e-mailt, csatolmányban pedig egy pdf dokumentumot, amely egy visszaigazolás arról, hogy jogosult kedvezményes jegy vásárlására. Ezt kinyomtatva magával kell hoznia és annak a pénztárban történő bemutatásával vásárolhatja meg a kedvezményes (2000 Ft) belépőjegyet.
Amennyiben a regisztrációt követően rögtön meg is vásárolja online a kedvezményes jegyet, akkor már csak a kinyomtatott jegyet kell magával hoznia, amivel sorban állás nélkül beléphet a fogadócsarnokban az Előregisztráltak feliratú kapuknál.

 

Vállalatunk a B pavilon 2C standján várja az Önök látogatását és érdeklődését. Jöjjön el személyesen, ismerje meg elsőként a ZUNHAMMER, KRAMPE és HAWE idei évi technikai újdonságait valamint a kiállítás ideje alatt érvényes kedvezményeinket!


Bízunk benne, hogy megtiszteli standunkat látogatásával!
Tisztelettel:

BR-Agro Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.

Képgaléria

Br-agro termékek

ImageHandlerLarge10.jpg
ImageHandlerLarge11.jpg
ImageHandlerLarge12.jpg
ImageHandlerLarge2.jpg
ImageHandlerLarge3.jpg
ImageHandlerLarge4.jpg
ImageHandlerLarge5.jpg
ImageHandlerLarge6.jpg
ImageHandlerLarge7.jpg
ImageHandlerLarge9.jpg
 

Kapcsolat